Projecten

Projecten

Kleine Landeigendom Mechelen en Omstreken cvba-so bouwt jaarlijks nieuwe woningen en appartementen. Eigentijdse vormgeving, energiezuinigheid en een kwalitatief hoogstaande afwerking zijn daarbij onze principes.

 

Informatie over de woningen die afgewerkt zijn en verkocht worden, vind je onder het menu Nu te koop. Er zijn altijd een aantal projecten in uitvoering, die op korte tot middellange termijn in verkoop gaan. Daarnaast zijn er een aantal projecten in voorbereiding die op middellange termijn zullen worden gerealiseerd. Een (beperkte) greep uit realisaties van voorbije jaren sociale woningbouw, kan je hier bekijken.

 

Als er een woning te koop komt, dan worden de kandidaat-kopers op de wachtlijst voor die gemeente per brief verwittigd. Voor kleine projecten met een beperkt aantal woningen worden enkel de eerst gerangschikte kandidaten verwittigd. Voor grote projecten schrijven we meestal de hele wachtlijst voor de betreffende gemeente aan. Ook woningen die werden wederingekocht worden op deze manier opnieuw te koop aangeboden.

 

Ben je nog niet ingeschreven? Onder "Kopen" vind je alle informatie over hoe je een huis kan kopen bij Kleine Landeigendom Mechelen en Omstreken en onder welke voorwaarden.

Lijsterstraat 3, 2800 Mechelen // T: 015/20.74.12 // E-mail