Lenen

Lenen

Heb je plannen om een woning te kopen, of is je eigen woning aan een opknapbeurt toe?

 

Dan kan je een beroep doen op de Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal wonen (VMSW) zolang er voldoende budget voorhanden is. Met gegarandeerd lage rentevoeten en aangepast aan je inkomen biedt de Vlaamse Woonlening een oplossing voor wie met een beperkt inkomen toch een lening wil aangaan.

 

Om in aanmerking te komen voor de Vlaamse Woonlening moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Het bedrag dat je kan lenen is afhankelijk van het doel waarvoor je leent.

 

Sinds 1 januari 2014 is er geen verschil meer tussen de Vlaamse Woonlening van de VMSW en de leningen die door het Vlaams Woningfonds worden toegekend. De voorwaarden en tarieven zijn bij beide instellingen volledig gelijk. Het maakt dus niet uit bij welk van beiden je een lening aanvraagt.

 

Om een sociale lening aan te vragen, kan je ook terecht bij ons. Kom zonder afspraak langs op kantoor tijdens onze openingsuren. Je krijgt er alle informatie en als je alle documenten bij hebt, kunnen we al een simulatie maken. Zo weet je meteen wat wij voor jou kunnen doen.

 

Meer informatie vind je ook via deze veelgestelde vragen.

 

Lijsterstraat 3, 2800 Mechelen // T: 015/20.74.12 // E-mail